BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS


Get your own Digital Clock

~ meLanGkaH meNuJu ke araH 2012 ~

Selasa, 1 November 2011

bengang kuase dua!

halu . . . halu . . . halu . . .
sihat ke korg ? ak ? kureng ~
kenapa letak tajuk BENGANG KUASA 2 ? ahaha ~ ni nak crite . . .
erm , mlm tuh punye lah syok bls2 msj ngn DIE bgurau2 s

akan . yelah SAYANG kan ! xpela , aku xkisah pon . tbe2 DIE bls " JAP EH NK STUDY " . tros ak BENGANG gle ngn ayat tuh . sbb ap ? cube korg bygkan kalo korg tmpt aku , ape korang rase ? msti BENGANG kan ? ape xnya , DIE bls msj camtu SEOLAH2 aku ni MENGANGGU HIDUP DIE tuh . DIE tuh nk FINAL EXAM lps raya haji ni sbb tuh lah GIGIH sgt study . STUDY BAGAI NK RAK TP RESULT ? SAMPAH ! sampah sbb OVER COMFIDENT SGT YG DIE blh PERFECT SCORE ! BLAH LAH WEI ! aku pon pnh xm gak cam kau dowh ! tp xdela COMFIDENT SGT . dulu mse aku nak EXAM 14 MONTH blh je msj DIE tp skrg ? ? ? ? erm , xthla . mls dah nk pkir psl ni . lgpon DIE dah PUTUSKAN HUBUNGAN kami berdua AS A SISTER .

cam biaselah ber" FB " smntre tggu mgntk smbil2 tuh msj ngn BAKAL SUAMI aku . die ngah review nota sbb sok nya die xm gak . CHIAYOK ! die temankan aku smpai aku ttdo . tgk jam dah kol12tgh mlm tp mata aku xngantk lagi . ' aih , ngape plak ni . slalunya time2 cmni dah trik COMFERTER kesygn aku tuh . tp mlm ni xplak . ' tp sblm aku tido , tbe2 SUATU PERASAAN dah melekat kat aku . SEDAR2 airmate dah gugur ! AKU RINDU DIE , SERIOUS AKU RINDU ! aku text DIE dlm kol12.30am . " jgn tido lmbt sgt ye ! nite . " byk gak mmbazer airmata aku ni . aku NANGES smpai aku ttdo dgn ANDROID GALAXY M
INI kat tgn . nseb xjth bwh katil . SAYANG WOO hp bru tuh ! ( bukn sng nak dpt hp tuh ! kumpul wet elaun ) .

laptop aku xshut down mase aku ttdo td . BEBEL die sorg2 kat situ ! KESIAN KAU KITTY ( lappy )AKU XBG PON KAU REHAT . nyenyak aku tido mlm tuh . TIBE2 ~ JENG . . . JENG . . . JENG . . . !


aku tdo cam KUCING , thkan cmne ? ala , kucing kan ske tdo dgn bdn die BENTUK C kepale btemu kaki tp aku xblhlah wat cmtu , wat yg aku mmpu je . tbe2 kaki aku gatal sgt ! trse ade bende ggit . aku pon garu lah ! dah gtl kan . aku pon berdialog sendiri " eh , seingat aku td sblm tido katil aku bersih xde pon pasir2 ni ) . dengan pantasnya aku cari LAMPU SULUH ! lampu ? ade , mls nak switch on nt org2 sebelah bilik tkejot . bru kol5pg kan . so , ak pon suluh lah . tgk2 ade semut api yg wane itam tuh tlh berjalan2 atas katil aku . isyh ! aku suluh kat kaki katil , kot2 die nek dari situ sbb a few day lepas semut tuh telah bersarang kat selipar mmber yg ala2 span tuh . sejukkan . tp sangkaan aku td meleset . semut td xde pon nek dari situ . erm , aku xpuas ati lg ni . nk th gak kt mne die dtg .


10 minutes later , aku tgk mkin byk plak habuk2 tuh muncul . cari2 punye cari last2 jumpe kat ceiling umh . ' lah , kat situ rupenya kau bersarang ye ! nt kau . ' dgn keadaan mate yang ngantuk , aku pon sambung tido lg dgn harapan semut tuh bhenti wat rumat kat situ . tp , HAMPEH ! kol6stgh aku bgon cam biase . yela , nak p kje plak . lps siap2 sume , sblm p keje aku sembur RIDSECT kasi mati sume ! ahahahah ~ PDN MKE KAU SEMUT ! sape soh kaco aku tido ! lps 10mnt , sume semut LALOK n MATI ~~ !

SEKIAN ~



0 kuceng: